De 5 bästa spabaden för 2022

Fortsätt läsa för att se våra val för de bästa spabaden för 2022

Det är något du har velat ha i flera år, och vi förstår den längtan. Ett spabad är en plats där du kan koppla av och varva ner i slutet av en lång dag. Det är ett utrymme där du kan lindra värk och smärta, återknyta kontakten med familj och vänner och helt enkelt njuta av naturen.

Ett spabad är dock en investering. När du köper ett spabad 2022 vill du köpa det bästa spabadet. Du vill välja en modell från ett toppmärke, och du vill att den ska komplettera din trädgård och livsstil.

Men hur väljer man det bästa spabadet för 2022 och åren som kommer? Det finns så mycket val, så många funktioner och många olika modeller – du vet helt enkelt inte var du ska börja. Vilket nog gör att du känner dig orolig att du kan göra ett val du kommer att ångra.

Du förtjänar det spabad du har drömt om. Master Spas erbjuder ett stort utbud av spabad så att du kan få den spaupplevelse du har drömt om.

Spabad från Master spas

1. Vårt val: Bästa Spabadet 2022 LSX 900

Varför rankas LSX 900 bäst? Skapar den ultimata lyxig spaupplevelse till din egen privata trädgård. En 8-personers bubbelpool, LSX 900 ger terapi och avkoppling. Det finns 72 jets, en lounge i full storlek och den exklusiva Xtreme Therapy Seat. Bland de mest populära funktionerna är ”Master Blaster foot therapy jets”. Detta unika par jets har 14 individuella munstycken vardera som behandlar fötterna med en lugnande massage.

Det finns tre pumpar som för vattnet genom strålarna och mineralfiltreringssystemet. Detta är det ultimata spabadet. Det är verkligen ett avkopplande, terapeutisk spabad på dagen och en spabad för fest på kvällen – helt fantastiskt!

LSX 900 från Master Spas 2022

2. Bästa spabadet för familjen

Vill du ha ett sätt att få mer familjetid utan distraktion av skärmar? En bubbelpool är det perfekta utrymmet för att ladda batterierna och umgås i slutet av dagen. Clarity Series Balance 9 är ett åtta personers spabad med en öppen sittarrangemang som ger plats för hela familjen.

Det finns 57 terapijetstrålar i detta spa, och det finns en mängd olika terapialternativ när du rör dig. Dessutom kan du njuta av LED-belysningen och vattenfunktionen när du badar. Detta är bland de bästa badtunnorna för 2022, som kommer in till ett överkomligt pris samtidigt som den är tillverkad i hög kvalitativt material.

Storleken på Clarity Balance 9 är perfekt och allt den har att erbjuda. Fotbrunnen är extra rymlig vilket passar bra för familjen, du kan verkligen breda ut dig och koppla av utan att känna att dina fötter eller ben kommer att vara på någon annans. Det finns jets för att lugna varje del av din rygg genom de olika sätena.

Balance 9 från Master Spas

3. Bästa spabadet för massage

Twilight Series TS 7.2 rankas som en av de bästa spabaden för 2022 på grund av dess mångsidighet och komfort. En bästsäljande modell av Master Spas, TS 7.2 har plats för hela familjen utan att kompromissa med värdefullt utomhusutrymme.

Detta spabad för sex personer har 36 jetstrålar, med generöst antal jets för varje sittplats. Det finns en ligg stoli full storlek och den exklusiva ”StressRelief Neck and Shoulder Seat.” Bland de terapeutiska egenskaperna hos TS 7.2 är biomagnetisk terapi. Systemet tillämpar magnetisk terapi på tryckpunkter på nacken och ryggen med den strategiska placeringen av kraftfulla magneter bakom StressRelief Nacke och axelsäte.

Twilight Series TS 7.2 från Master Spas

4. Det bästa lilla spabadet

Två- eller trepersoners spabad är idealiska om du vill njuta av en lugn stund ensam eller med en person till. Dessutom, om du har ett litet utrymme eller inomhus, kan ett hörnspabad vara ett bra val. Men du vill fortfarande ha egenskaperna och kvalitén hos ett större spabad.

Twilight Series TS 240 är ett mysig hörn spabad med 26 hydroterapistrålar. Det finns också lugnande fot jets, ett vattenfall och LED-belysning.

Få ut det mesta av utrymmet du har med detta bästa lilla spa för 2022.

Även om det bara är en tresits, erbjuder badkaret gott om plats. Den har två sittplatser och en ligg stol. Varje säte ger dig en avkopplande position där strålarna är väl placerade för varje säte. Kontrollerna är användarvänliga och LED-lamporna skapar lugn

Spabad från Master Spas

Twilight Series TS 240

5. Bästa prisvärda spabadet

Precis som det finns ett brett utbud av spabadsmodeller finns det ett brett utbud av priser. Hur mycket en badtunna kostar kan bero på storlek, stil och funktioner. Men du förtjänar att hitta ett terapeutiskt spa som är i din prisklass.

Balance 7 är ett populärt val eftersom den kommer från Master Spas Clarity Series, som är budgetvänlig men tillverkad enligt våra konstruktionsstandarder.

Detta spabad för sex personer kan hjälpa dig att förvandla din trädgård till en oas. Det finns 38 jets, inklusive en lounge i full storlek och StressRelief Nacke- och axelsäte. konturformade spakuddar, omgivande LED-belysning och lugnande vattenfunktioner förbättrar upplevelsen. Underhållet är superenkelt och filtreringssystemet håller vattnet kristallklart.

Balance 7 från Master Spas