KVALITATIVA SPABAD TILLVERKADE I USA

VI LEVERERAR I HELA LANDET OCH HAR RIKSTÄKANDE SERVICE
SPABAD ES748
214 x 214 x 92 cm • 6 sittplatser • 48 jets
NU! 69 900 Kr

Nu har även Michael Phelps LSX 800 anlänt till våra lager

Skillnaden mellan bäst och alla andra handlar om prestanda. Och precis som sin namnkamrat, är extrem prestanda exakt vad du upplever med Michael Phelps Legend Series spabad. En lång lista med exceptionella funktioner gör att dessa ultramoderna spabad ser ut och känns som ren lyx.

Direkt importör

Vi är sen 18 år direkt importör av premium spabad och swimspa från Världs ledande Master spas från USA. Och vi har huvudkontor och lager i Malmö.

Twilight nordic series

Vi lanserar nu även vår nya serie från MASTER SPAS som heter Master spas Twilight Nordic series. Denna nya serie firar vi med en super kampanj.

Innovativa lösningar

Master spas är kända för låg energi kostnad, bästa isoleringen, bra prestanda, långa garantier, innovativa lösningar Och fantastik massage komfort.

Vi är med er hela vägen i ert köp av spabad

Master spas är USA  största tillverkare av spabad och erbjuder absolut Det bästa när det gäller prestanda, massage, och kvalité.

Certified Master spas Specialist

Vi ombesörjer och levererar spabad och swimspa i Hela Sverige och har rikstäckande service, vi har eget service lager med alla reservdelar Och vi är varje år sen 15 år tillbaka Certified Master spas Specialist i service och kunskap.

Hela vägen i ert köp av spabad

Vi är med er hela vägen i ert köp av spabad, både före, under och efter för att ni skall kunna använda ert spabad På bästa sätt och känna er trygg och njuta av ert spabad med så lite arbete som möjligt.

Kontakta oss!

Ser fram emot att just ni blir en av våra nöjda kunder och tveka inte att höra av er om ni har frågor eller behöver hjälp Vi är också behjälpliga med 

All information som ni behöver när det gäller leverans, installation och uppstart.

Direktnummer till vår Spabadskonsult: 0703-421090
E-post: info@masterspassverige.se