Master Spas Spabads funktioner

Här får du en god översikt och förståelse för de olika funktionerna
MPL-LSX-850-Master-Spas

Välkommen till sidan för funktioner för våra spabad. Här får du en god översikt och förståelse för de olika funktionerna. Utforska de exklusiva och innovativa spabaden från Master Spas. Standard- och tillvalsfunktioner för specifika spabad finns på individuella modellsidor. 

Sittplatser

Ergonomisk design

Från den stund du sätter dig kommer du att känna skillnaden. Våra ingenjörer har skapat säten som följer din kropps kontur, vilket gör det enkelt och naturligt att slappna av. I själva sätet har vi sedan strategiskt placerat ut jets för att ge din kropp bästa möjliga massage.

Terapi

Master spas spabad

Master Blaster® Foot Therapy

Visst, en fotmassage känns bra, men du kanske inte vet att fotmassage ger hälsofördelar i hela din kropp. Exempelvis vid huvudvärk kan en god fotmassage släppa på spänningarna. Och vem kan inte hålla med om att efter en dag i högklackade skor är det otroligt härligt med en fotmassage? Därav att vi skapade Master Blaster.

Master spas spabad

StressRelief Neck and Shoulder Seat™

Detta säte har specialdesignade jetstrålar som riktas nedåt – vilket sätter din nacke och axlar under strålarna för den ultimata massagen.

Master spas spabad

Xtreme Therapy™ Seat

Ge din kropp näring i Xtreme Lounger helkroppsmassagesäte, en av våra mest kraftfulla terapeutiska massageupplevelser.

Xtreme Lounger Seat

I detta helkroppsmassagesäte har du maximal komfort och massage från nacke & axlar ner till tår.

Master Force™ Bio-Magnetic Therapy System

Magnetisk terapi har använts i århundraden för att lindra smärta, förbättra cirkulationen, minska svullnad och lindra stelhet. Idag återvänder allt fler läkare och sjukgymnaster till magnetterapins helande effekter.

Master spas spabad

Orbit Jets

Orbit-jetstrålar med kristall liknande munstycken som ger ett exklusivt och distinkt utseende till ditt spabad. Bra utseende är bara en del. Många av dessa jets har helt justerbar hastighet, från 10-100 %, vilket gör att du kan anpassa varje säte.

Ljus och ljud

Master spas spabad

Orion Light System™

Vårt Orion Light System är allt annat än vanligt. En rad färger lyser upp kontroller, vattenfunktioner, under vattnet och mer. Med bara en knapptryckning från de lättanvända kontrollerna på ovansidan kan du skapa en anpassad ljusshow som passar alla humör.

Dream Lighting

Vackra mjuka ljusströmmar accentuerar de yttre hörnen av din badtunna.

Fusion Air Sound System

Denna högteknologiska stereo har fyra invändiga, vattentäta högtalare och en subwoofer. Andra tillgängliga funktioner inkluderar FM-radio och Bluetooth®, som båda styrs av en display.

Master spas kvalité

Master spa spabad

Mast3rPur™ Water Management System

Det exklusiva Mast3rPur™-systemet blandar tre element för att skapa ett kraftfullt och kvalitativt sanitetssystem för spabad.

Master spa spabad

EcoPur® Charge Water Purification

EcoPur® Charge är ett innovativt filtreringssystem som replikerar naturens sätt att rena vatten för naturligt renat spavatten och mindre kemikalier.

Master spa spabad

Energieffektiva

Bättre isolering innebär lägre energikostnader. Vi använder Icynene-skumteknik som dramatiskt har höjt standarden jämfört med andra spa-tillverkare.

Master spa spabad

QuietFlo Water Care System™

Detta avancerade vattencirkulationssystem håller spavattnet i rörelse, filtrerat och uppvärmt, även när spabadet inte används.