Om Master Spas

I över 25 år har Master Spas stolt tillverkat alla våra spabad och swimspa i USA

Master Spas är baserat i Fort Wayne, Indiana

Vi är verksamma på ett toppmodernt campus och är den största tillverkaren av spabad i världen där 100% av vår produktion görs i USA! I över 25 år har Master Spas stolt tillverkat alla våra spabad i USA. Vi tror att det gör en märkbar skillnad i den övergripande kvaliteten på våra produkter och ger kunderna ytterligare en anledning att välja Master Spas.

Ta en rundtur i fabriken!

The Master Crafted Advantage

Det finns många olika spabad att välja mellan och från en rad olika märken och leverantörer, men det är ändå något annorlunda med Master Spas. Det är svårt att definiera men lätt att känna igen. Våra spabad och swimspa är erkända över hela branschen för både kvalitet och innovation. Vår produktion ” The Master Crafted Advantage” säkerställer att vi aldrig tar genvägar och att vi ständigt förnyar oss för att ta ut nya, spännande produkter på marknaden. 

Master spas spabad ts 8.2

Alla våra spabad är ytterligare förstärkta med en vakuumformad, högdensitetspolymerbas utformad för att hålla värmen inne och fukt och skadedjur ute.

Vi köp av kvalitativa spabad som Master Spa ska du kunna förvänta dig det bästa. Master spas använder sig av en speciell koppling  (Manifold) som fördelar trycket lika mellan strålarna i spabadet. Något som inte är garanterat i spabad från andra leverantörer.

Våra kraftiga rammar är behandlad för att användas i utomhusmiljö.

Vårt exklusiva kabinett är gjord av slagkraftig, väderbeständig polymer. Det är inte bara lätt att underhålla, utan det kommer också med livstidsgaranti. Kabinetten åldras utan nästan ingen blekning eller färgförändring.

Innovation

Under de senaste 20 åren har Master Spas byggt upp ett rykte för innovation som går utöver bara våra produkter och funktioner. Den innovativa andan hos Master Spas genomsyrar varje aspekt av vårt företag. Viktigast av allt är att våra produkter inte bara är ”gjorda”, de är Master Crafted.

Alla våra spabad är tillverkade i USA. Varje design är speciellt framtagen och designad för att ge förbättrad terapi genom smarta, innovativa designfunktioner. Och så finns det Master Crafted-fördelarna som du inte alltid ser eller tänker på, men som ändå gör en enorm skillnad. Dessa inkluderar avancerad isolering, filtrering och värmesystem, tillsammans med de extra steg som vi tar för att säkerställa att våra spabad är lätta att underhålla och erbjuder enastående prestanda nu och i många år framöver. Så även om det kan finnas otaliga spabad där ute, finns det bara ett Master Spa.

Våra kvalitetsstandarder

Hos Master Spas är kvalitet mer än bara en 100-punkters inspektionsprocess. Vi använder enbart premiumkomponenter. Vi fastställer rigorösa standarder för var och en av våra leverantörer. För oss är kvalitet ett sätt att leva och ett sinnestillstånd. Allt för att se till att du har får ett så bekymmersfritt ägande av ditt spabad. Koppla av. Det är Master Spas.

Master spas swimspa
Master spa spabad

Installation av Icynene-skum

Vår exklusiva miljövänliga Icynene-skumisolering bildar en kontinuerlig värmebarriär och gör våra spabad bland de mest energieffektiva spabaden som finns idag.

  • Fixerar spabadets slangsystem
  • Expanderar till 100 gånger sin volym på sekunder för att isolera spabadet.
  • Eliminerar kalla fläckar och bibehåller konsekvent, behaglig temperaturHåller kall luft ute och hjälper till att förhindra kondens och mögel.
  • Inga ozonförstörande gaser eller gasutsläppsrisker.
  • Certifierad av California Energy Commission (CEC)