StressRelief Neck & Shoulder Seat - Massage för nacke och axlar

Njut av kraften från våra massagestrålar och du kommer att undra hur du levde utan den

Hos ett flertal spabads modeller från Master spas finns den populära ”StressRelief Neck & Shoulder Seat”. Detta säte har specialdesignade jetstrålar som riktas nedåt – vilket sätter din nacke och axlar under strålarna för den ultimata massagen. Njut av kraften från våra massagestrålar och du kommer att undra hur du levde utan den.

Master spas spabad

Dags att göra en förändring!

Nacksmärta kan vara mer än bara besvärande. Jobbar du mycket framför datorn i dålig ställning? Stressar du? Oavsett om det är spänningar, stickningar eller obehag, kan nacksmärtor variera från ömmande till värk. Men att vidta åtgärder och göra det tidigt kan hjälpa till att lindra nacksmärtor. Det är inte ovanligt att människor ignorerar signalerna från deras kroppar. Smärta är varningslampan och din kropp säger till dig att det är dags att göra en förändring.

Simträning är otroligt bra för att undvika skador på nacke och axlar, kombinerat med massage för att öka blodcirkulationen i det drabbade området. I ett Swimspa från Master spa kan du på hemma plan prioritera din träning som många gånger blir försummad. I både Master Spas swimspa och spabad finns det exklusiva möjligheter för massage av nacke och axlar. Vattnets temperatur och tryck kombineras för att förbättra cirkulationen, rikta triggerpunkter och lindra stress.

När stress orsakar huvudvärk

Den dagliga stressen vi möter – oavsett om det är mentalt eller fysiskt, vare sig det är på jobbet, hemma eller på gymmet – kan ta plats i det som kallas spänningstriangeln. Basen av spänningstriangeln är vid axlarna och når en punkt på toppen av huvudet. Detta gör att uppbyggnaden av stress kan orsaka huvudvärk, muskelsmärta och begränsad rörlighet. Och dessa problem kan leda till mer – dålig sömn, tandgnissling och spasmer.

Master spas spabad

Platsen där du kan varva ner och finna lättnad

Med rätt avslappningsteknik kan människor dock lindra spänningar och smärta samtidigt som de känner sig mindre stressade. Men du kan inte göra alla dessa saker på en gång … kan du? Innan du låter din avstressningsrutin öka din stress, överväg detta: ett spabad från Master Spas kan vara platsen där du varva ner och finner lättnad. Många Master Spas spabad har den exklusiva StressRelief Neck and Shoulder Seat™, som direkt riktar sig mot spänningstriangeln. Sitsen har en avsats med specialdesignade jetstrålar som är riktade nedåt. Din nacke och axlar kommer att få en spänningsavlastande massage som du kan anpassa. Justera vattentrycket för att njuta av en mild beröring eller en muskelknådande massage. – Valet är ditt!