Swimspa från Master spas


Utforska Challenger Swim Spa Serien

swimspa från master spas

Master Spas har varit den ledande tillverkaren av spabad sedan den första modellen rullade av linjen 2005.

Det första H2X Swim Spa hade ett patenterat framdrivningssystem. Ända sedan dess har ingenjörerna fortsatt att utveckla teknik för att förbättra sim- och träningsupplevelsen för användare av simspa.

2010 introducerade Master Spas Michael Phelps Signature Swim Spa. Fem år senare, 2015, kom Velocity Injector Plate-teknologin för H2X swimspa-linjen.

2019 avslöjades ett nytt jetted simspa som tog prestanda till nästa nivå. År för år har ny teknologi, funktion och kvalité bara ökat och ökat hos alla Master spas swimspa.

Swimspa från Master spas

Hur är Challenger Swim Spa annorlunda?

Challenger-serien gör det möjligt för dig att ta din träning till nästa nivå. Challenger-modellerna har ett innovativt jetsystem som inte för in luft i strömmen. Med sex strategiskt placerade jetstrålar skapar systemet en jämn, bred vattenström som kan utmana både en  nybörjare eller elit – bara att ställa in med en knapptryckning. En pekskärm och lättanvända kontroller låter dig ställa in strömhastigheten och programmera ett träningspass. Med 25 hastighetsinställningar kan du ställa in en jämn takt för uthållighetsträning eller en varierad takt för intervallträning.

 

Challengers simspa från Master Spas

Challengers simspa, en del av H2X Fitness Swim Spa-serien, och är helt unik jämfört med andra swimspa på marknaden.

Framför allt erbjuder Challenger serien en ökad volym vilket ger motionärer utrymme och bekvämlighet att njuta av en upplevelse i mer öppet vatten. Motionären kan simma utan att det känns trångt.

3 anledningar till att vi älskar Challenger Swim Spa-serien

 1. Avskildhet och bekvämlighet i trädgården

Din tid är värdefull och du vill inte lägga extra energi på att åka till badhuset. Med ett Challenger-simspa från Master Spas är ditt nästa träningspass bara några steg bort – ingen pendling eller extra tid i ett omklädningsrum. Och när du väl kommer ner i vattnet behöver du inte dela med okända. Tiden du sparar kan spenderas på att sova extra, koppla av med familjen eller återhämta dig. Du kanske till och med kan få in det där extra träningspasset som tar din träning till nästa nivå.

 1. Perfekt kombination av kondition och prestation.

Dina mål är viktiga, och du bör kunna jaga dina drömmar. Glöm tanken om på och av! Challenger swimspa-serien har ett system med variabel hastighet som låter dig justera strömstyrkan. Du kan ställa in den på en lägre hastighet för uppvärmning eller återhämtningsintervaller, och du kan öka hastigheten för ett hårdare träningspass. Intervallträning och hårdare ansträngningar är nyckeln till att förbättra dina simtider och prestanda – om det är ditt mål. Dessa träningsstilar kan också gynna din övergripande kondition, hjälpa till med viktminskning och mer.

 1. Återhämtning

Återhämtning är lika viktigt som arbetet du gör under själva träningen. Att ta sig tid att stretcha och få massage kan hjälpa dig att må bättre efter ett träningspass och vara redo att ta dig an nästa träningspass. Challenger simspa-modeller har justerbara massagestrålar, Xtreme Therapy Cove och varmt vatten för att förbättra blodflödet, förbättra rörligheten och lindra värk och smärta.

Swimspa från master spa

Challenger 19D

Detta simspa har det bästa av två världar – ett badområde och en bubbelpool. Du kan ställa in tempot på ditt träningspass med det programmerbara systemet med variabel hastighet. Simma, jogga, promenera eller träna i simområdet, med vattnet inställt på lämplig temperatur för träning. På andra sidan, slå dig ner i badtunnan med temperaturen inställd på 37°. Denna spa-del i full storlek har 31 jetstrålar och ergonomiska sittplatser. Det bästa av två världar!

 • Två separata bad-delar
 • Två uppsättningar temperaturkontroller
 • VIP-teknik — högpresterande vattenström
 • AquaSpeed ​​VSP™ — programmerbar vattenström
 • EcoPur® Charge vattenrening
 • Master Blaster® — fotmassagestrålar för zonterapi
 • StressRelief Neck and Shoulder Seat™ — lindrar smärta i axlar och nacke
 • Master Force™ Bio-Magnetic Therapy System — lindrar smärta och inflammation
 • H2Xercise™ Fitness System — vattenträningsutrustning
Swimspa från Master Spas

Challenger 18D

Challenger 18 D har det största simområdet i serien. Med ett luftlöst jetsystem är detta simspa idealiskt för uthållighetsidrottare, fitnessentusiaster och wellnesssökande. Den variabla hastighetsströmmen kan du ställa in tempot, oavsett om du vill ha ett utmanande träningspass eller ett återhämtningspass. Efter ett träningspass kommer du att njuta av avslappning och föryngring av Xtreme Therapy Cove och konturerade säten med massagestrålar.

 • VIP-teknik — högpresterande vattenström
 • AquaSpeed ​​VSP™ — programmerbar vattenström
 • Hydroterapi — massagestrålar
 • EcoPur® Charge vattenrening
 • H2Xercise™ Fitness System — vattenträningsutrustning
Swimspa från Master spas

Challenger 15D

Challenger 15 D har ett stort område som är perfekt för simning, träning och familjekul. Airless VIP-tekniken förbättrar simjetprestandan och ett system med variabel hastighet gör att du kan anpassa tempot. Dessutom, när det kommer till hydroterapi, rehabilitering och avslappning, finns inget att jämföra med Xtreme Therapy Seat och Xtreme Therapy Cove. Det minsta fotavtrycket av alla Challenger-modeller, den är idealisk för små trädgårdar.

 • VIP-teknik — högpresterande vattenström
 • AquaSpeed ​​VSP™ — programmerbar vattenström
 • Hydroterapi — massagestrålar
 • EcoPur® Charge vattenrening
 • H2Xercise™ Fitness System — vattenträningsutrustning